Skip directly to content

Eerste infodag 'een jaar gezondheid'

on Mon, 11/12/2012 - 20:44

Op 10 November 2012 stelde 'The Companion' voor de eerste keer haar jaarprogramma 'een jaar gezondheid' voor. Dit is een nieuw, weldoordacht begeleidingsprogramma dat als doel heeft mensen een jaar lang te begeleiden op een pad dat tot een gezond leven leidt. Na dit jaar zouden de deelnemers in staat moeten zijn onafhankelijk, dwz zonder artsen of medicatie, hun gezondheid  te onderhouden.

De zorgvuldig gekozen ingrediënten van dit programma zijn: twee maal per weel samen bewegen, twee maal per week een Mindfulnesstraining, per jaar een tiental lezingen over gezondheid, een zuiveringskuur volgens Mayr, en natuurlijk: een lidmaatschap van De Wakkere Akker. Betaalbare, gezonde en zuivere voeding is immers de onmisbare basis van een gezond leven! 

De eerste infoavond verliep in een heel gezellige en gemoedelijke sfeer. Het idee achter het programma en de afzonderlijk ingrediënten werden toegelicht. De avond zelf werden de eerste inschrijvingen genoteerd, en dit zijn natuurlijk ineens ook nieuwe leden van De Wakkere Akker.

Een aantal bezoekers kwam enkel voor de zelfoogstboerderij. Zij kregen een rondleiding op het veld door Nik. Blijkbaar was hij overtuigend genoeg, want ook van hen schreven zich intussen al een aantal in. Zo wordt onze ledenlijst stap voor stap gevuld.

Welkom aan alle nieuwe leden! 

Sfeerbeelden hier

Ter info: Op 4 en 20 December, telkens om 20u00, gaan er nog infomomenten door over 'een jaar gezondheid'.

 

 

Post new comment